2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Kayıt Duyurusu

Üniversitemize Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri;

Kayıt Tarihi : 15-22  Ağustos 2017

Kayıt Yeri

Fen-Edebiyat Fakültesi (Kezer Kampüsü )

Sağlık Yüksekokulu     ( Merkez Yerleşkesi )

Kayıt İçin Gereken Belgeler:

1-Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı Önlisans diplomanın aslı veya onaylı örneği.
2-Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu not belgesi( Transkript ) (Aslı)
3-Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge (Aslı ),
4-Altı (6) adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,
5-ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi bilgisayar çıktısı.
6-1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi.

7- Sağlık Yüksekokuluna kayıt yapan öğrencilerin her hangi bir Devlet Hastahanesin den alacakları Tam Teşekküllü Sağlık Kurul Raporunun   Eğitim-Öğretim yılının başlamasından en geç 15 gün içerisinde birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

* Harç Ücretleri Ziraat Bankası’na yatırılacaktır.

Fakülte /Yüksekokul           Katkı Payı

Fen Edebiyat Fakültesi        142 TL

Sağlık Yüksekokulu               95 TL

NOT:  Fen-Edebiyat Fakültesi Harç Hesap No:  94-56249159-5006

Sağlık Yüksekokulu Harç       Hesap No:  94-56249159-5011

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİNOTLAR

a) Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
b) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.
c) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
d) Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
e) Üniversitemiz gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

f) 19.11.2014 tarihinden önce sağlık alanında Önlisans mezunu olanlar kayıt yapabilirler.

SERHAT NAS (0484) 212-1111 / 3559
14.8.2017